måndag 6 januari 2014

Årshoroskop 2014

SKORPIONEN
När planeten som ska styra ditt tecken återvänder efter en rundtur bland de andra himlarna, kan du räkna med att lyckan kommer din väg. Men, om det inte har hänt en bit in på året, blir årets tidigaste månader en sträcka av väntan och otålighet. Det är ungefär som att stå på en flygplats och vänta på ett försenat flyg; du tillbringar all din tid med att kika på tavlan för avgående flyg för att se om just ditt flyg är försenat. Även om din härskarplanet Mars vanligtvis passerar genom ett tecken på ungefär två månader, finns det tillfällen då dess cykel saktar ner och känslan av oändlig väntan blir ännu värre. Allt det händer i början av 2014 – och eftersom det händer i tecknet precis före ditt, blir effekten som att fastna i en jättelång bilkö när du bara är fem minuter från hemmet: oerhört irriterande. Din uppgift under de första månaderna på året blir därför att acceptera att en del av dina planer inte kommer att bli av förrän i slutet av sommaren. Och du behöver hitta meningsfulla aktiviteter för all fritid som du nu kommer att ha. En del av fritiden kan tillbringas med att öva och preparera, se till att du är väl förberedd när du får en startsignal. Du kan också tillbringa viss tid med att återbesöka det förflutna och göra de justeringar som du skulle ha gjort tidigare om du haft tillräckligt med tid. Men förlora dig inte i nostalgi – det här året kommer att ta dig framåt väldigt snabbt när det väl kickar i gång. Fortsätt blicka framåt, alltid med ett öga på skärmen för avgångar.
Relationer
Ditt privatliv känner fortfarande av kraften från sol- och månförmörkelser. Det fanns några sådana i ditt tecken vid slutet av förra året, och det kommer fler 2014. Varenda en producerar oväntade händelser och det tar flera månader för dig att hantera chockvågorna de producerar.  När du tittar tillbaka vid årets slut kommer du märka att din viktigaste relation har gjort mycket större framsteg än du trodde i början av året, möjligtvis i en oväntad riktning. Men även om dessa framsteg har varit bortom din kontroll, kommer det övergripande resultatet att vara bra. Var uppmärksam på det som sker i april och maj, när en dörr stängs öppnas en ny direkt.  Du kommer att vara alldeles för upptagen med vardagliga bestyr för att se den stora effekten av dessa händelser, men lite senare kommer du att förstå att det som skedde inte bara var nödvändigt, utan det bästa möjliga för alla inblandade. Slutet av året är märkbart mjukare och varmare i tonen: du är genuint lycklig för första gången på många månader.
Karriär
Detta år är också början på årtiondets bästa fas för din karriär, och fyller andra halvan av 2014 till 2015. En av dina första upptäckter är all frihet som du har att ägna dig åt dina aktiviteter, de barriärer som tidigare höll dig tillbaka är borta.
Din ekonomi är lite svag fram till juli, men slutet av september kommer med ny tillförsikt. November ser också bra ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar