fredag 2 augusti 2013

Semesterbakis?

Jag är dålig på att vara ledig. En vecka går bra, men sedan blir det mest att jag sitter av dagarna. "Alla" andra gör ju så otroligt mycket med sina respektive... Och vi som saknar respektive måste sysselsätta oss själva och det är ganska trist i längden. Tro mig! Jag är inne på fjärde semestern och kan intyga att det är urtråkigt att sitta utomhus om kvällarna, hur sommarljumma de än är (!), om man måste göra det ensam. Sightseeing på egen hand - boring!! Alla hemmaprojekt - definitivt för varmt denna vädermässigt fantastiska sommar, annars är det något man faktiskt kan ägna sig åt och känna sig nöjd och tillfreds efteråt. Jag asocialiseras den period på året när alla andra är så otrolig sociala: sommarfester, grillkvällar, barhäng, strandhäng, fönstermålning, syltning och saftning, tapetsering, släktträffar i sommarstugor och så vidare. Själv orkar jag absolut ingenting. Jo, alltså även jag har varit en del på stranden, hängt i barer och grillat, men mest är det hemma i trädgården som gäller. Jag försöker intala mig att det är ett aktivt val, men det stämmer ju inte. Så många ensamma timmar ger alltför mycket utrymme för navelskådande och plötsligt är man på väg utför i spiraltrappan igen. Knäppt. Jag vet! Men så länge jag själv kan lyfta mig i kragen, så är det ingen fara på taket. Tror jag.

Någon kanske undrar hur det gick med min date med den råsexige hunken i förra inlägget? Jag tyckte inte riktigt att han fått tillbaka sin fasta kropp efter graviditeten och hans kondis var inte riktigt på topp. Tyckte han svettades oroväckande mycket! Men i övrigt var han toppen :-). Närvarande, sexig och med en utstrålning som de flesta män borde avundas honom. Hans blick...OJOJOJ!!!

Nu är det en vecka kvar av detta årets sommarsemester. Två utflykter är inplanerade. Nästan på gränsen till stressigt minsann! På sätt och vis ska det bli skönt att återgå till jobbet. Det vanliga, trista och inrutade schemat gör att man inte har varken ork eller tid att tänka efter så mycket. Precis som jag har blivit Trygghetsnarkomanernas ordförande är jag nog Vanemänniskornas sekreterare. En trist kommunalgrå liten arbetsmyra som kliver upp samma tid varje morgon, äter likadan frukost varje dag, tar sig på ett eller annat sätt till jobbet, avverkar mina åtta timmar (och har lagom roligt på arbetstid - viktigt att inte sticka ut!), kommer hem, sköter hemarbetet och stupar i säng. Herregud så trist! Mental note to myself: BRYT DETTA MÖNSTER OCH SKAFFA ETT LIV! För oss födda i Skorpionens tecken ska livet bestå av sex, drugs (räknas vin hit?) och rock'n'roll. Give it to me, please!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar