måndag 18 november 2019

När topplocket är på väg...

När ska den svenska aningslösheten och menlösheten upptäckas även av oss svenskar?! Jag är så infernaliskt trött på att dagligen mötas av föraktfulla blickar och nonchalans från våra invandrade arabisktalande muslimer. I dag åkte jag hem med en busschaufför, som med tanke på utseendet torde vara från Irak. Efter att ha arbetat med service större delen av mitt liv anser jag mig vara duktig på kundbemötande och har en hög egen servicenivå. På gott och ont!! Att inte ens få en blick när man kliver på är irriterande...när mitt för dagen via appen i mobilen inhandlade månadskort inte fungerar i läsaren och jag i stället visar upp den för honom såg han ut som han skulle spotta mig i ansiktet för att jag - en simpel hora som saknar vett att skyla mitt hår - dristade mig att tilltala honom OCH dessutom såg honom i ögonen. Fy på mig!! Likadant är det om man råkar befinna sig på något köpcenter i regionen. Det vimlar av arabiska män med sina fruar i chador eller hijab och sällan är man så utstirrad och föraktad som i de situationerna. Jag är definitivt inte Sverigedemokrat. Jag tror gott om de flesta människor och värderar inte folk efter deras ursprung. Men! Jag kräver respekt, eftersom jag anser att man ska respektera sina medmänniskor. Men respekt är ömsesidig och förr eller senare kommer jag att explodera. Hur kommer det sig att det är socialt accepterat av alla dessa politiskt korrekta maktfullkomliga röstfiskare att kvinnor i dagens Sverige ska acceptera att känna sig som främlingar i sitt eget land?!?
 Jag har bott i ett muslimskt land och försökte efter bästa förmåga att respektera deras seder och kultur. Långa svepande kjolar och vida långärmade blusar var min klädsel när jag var i souken. Ändå spottade kvinnorna efter mig och kastade glåpord. Värst var en fyllig (läs smällfet) gammal tant och jag fasade för att passera hennes mans affär för jag visste ju att det skulle komma en spottloska och en obegriplig harang. Vid ett sådant tillfälle gick jag något framför min man och när hon for ut mot mig, började han skälla ut henne efter noter. På farsi. Uttrycket i hennes ansikte var obetalbart. Det var jag som var den udda fågeln. Den som borde anpassa sig. Och det gjorde jag! Jag dolde inte mitt hår, men hade aldrig åtsittande kläder, tittade kyskt ner i marken (jo då! på den tiden kunde jag se både kysk och oskyldig ut!) och försökte att väcka så lite uppmärksamhet som möjligt.
Det är säkert därför jag reagerar med ilska och verkligen får lägga band på mig när folk som vi har tagit emot och gett en fristad tycks tro att deras kvinnosyn ska få genomslag. Vakna! Det är dags att se verkligheten i vitögat och agera!

Det är ju lite turbulent i de södra delarna av vårt avlånga land...Skjutningar och sprängningar har ju tyvärr blivit vardagsmat, men vet ni vad? Det är ytterst få oskyldiga som faller offer för dessa gangsterfasoner! Visst - det är tragiskt när två femtonåringar blir skjutna, den ena till döds, men de var kända av polisen och ägnade sig åt kriminell verksamhet. Förr i tiden sa man: den som ger sig in i leken får leken tåla. Dessa barn och ungdomar lever ett laglöst liv, struntar i vuxenvärlden och tror att de är odödliga. Cyniskt, kallt och okänsligt? Absolut, men det är inte mitt fel att det ser ut som det gör. Det är inte skolans fel att det ser ut som det gör. Det är inte de sociala myndigheternas fel att det ser ut som det gör. Det är inte polisens fel att det ser ut som det gör. Det är inte ens politikernas fel att det ser ut som det gör. Varför talas det aldrig om föräldraansvaret?? Om föräldrarna inte klarar av att uppfostra sina barn så ska ansvaret fråntas dem direkt. Att ständigt stryka medhårs och vara förstående (det är väl klart att barnen ska ha senaste mobilen, datorn, cykeln och dyraste jackan och skorna även om man lever på socialbidrag!) är den största otjänst man kan göra dessa barn och ungdomar. Vi har låtit de kriminella skapa ett pseudosamhälle där de själva styr med egna lagar och straff. Ett pseudosamhälle där "vanliga" medborgare hjälper till att tvätt pengar genom att handla i butiker, klippa sig hos frisörer, anlita bilmekaniker, hantverkare o s v som inte är med "i den momsklubb". Är det anmärkningsvärt billigt så behöver du inte vara hjärnkirurg för att förstå att verksamheten sysslar med verksamhet som inte riktigt tål en granskning av Skatteverket. Ett litet tips i all välmening...

Ovanpå eländet som pågår i rikets tredje största stad så skriver en välrenommerad ledarskribent en söndagskrönika där han ondgör sig över att det står polisbussar och polisbilar utanför restauranger och frukostställen - hur har de tid att socialisera när buset tagit över gatorna?Ursäkta mig, men den svenska arbetsrätten gäller även poliser. Även de har, hör och häpna!!, rätt att ta rast och även de behöver äta!! För den lönen och det arbete som dessa vardagens hjältar uträttar hade många av de politiskt korrekta inte ens klivit ur sängen. Min respekt för den här journalisten är totalt utraderad. Det är skamligt och ett lågvattenmärke utan dess like.

Förväntar mig att det blir ilskna kommentarer och att bli kallad rasist. Rasist har jag aldrig varit och kommer aldrig att bli, men...när vi tillåter folk som vi tagit emot med öppna hjärtan att bete sig rasistiskt mot oss...då väljer jag att vara realist och, i viss mån, opportunist: detta pack är som hundlortar under skorna. Jag är förbannad, känner mig maktlös och är rädd för den dagen när topplocket verkligen ryker...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar