onsdag 25 februari 2015

Så trött på allt politiskt korrekt!!

Politiskt korrekt har aldrig varit min starka sida och det är också en bidragande orsak att jag aldrig har engagerat mig politiskt för det där med partipiska och partifålla har jag på känn skulle ställa till med en hel del problem för mig. Och partiet.
Med detta fastslaget så vill jag deklarera följande:
Jag är provocerad av att inte kunna röra mig i city utan att antastas! Ja, jag känner mig antastad! Antastad av alla dessa försäljare som ska prångla på mig elavtal, välgörenhet och alla möjliga andra tjänster som jag överhuvudtaget inte har bett om. Och det är inte EN utan en hel hop av folk som kastar sig över en och talar till en som om man vore mindre vetande och dessutom gärna med blickar och outtalade meningar gör klart för en hur otroligt snål man är som inte pungar upp med 50 kr i månaden för att hjälpa ebolaoffer i Afrika (vilket just nu är i topp i min lilla del av Köping). Jag är fullt kapabel att själv styra över vilka organisationer jag vill skänka pengar till! Så tack, men NEJ tack!
Jag är också otroligt provocerad av alla dessa "tiggare" som bara tycks bli fler och fler för varje dag som går. Jag blir provocerad av att, nästan varje morgon, komma till parkeringen samtidigt som en polskregistrerad bil. Ur denna bil (som med mina dåliga bilkunskaper inte ser speciell gammal ut) kliver en man med en liten väska och traskar visslande över gatan till gatuköket där en falang av dessa "tiggare" brukar ha sitt morgonmöte. Behöver jag säga att det inte betalas någon parkeringsavgift? Jag blir provocerad av att inte kunna gå på stan på lunchen utan att hela tiden höra "please madam", "give me" och "hej, hej". Jag blir provocerad av att ständigt behöva lyssna på dragspelsmusik med varierande klass på spelandet - dock är repertoaren samstämmig och tämligen enformig. Jag blir provocerad av att möta "tiggare" som står och röker. Jag blir provocerad av att "tiggare" står före mig på Systembolaget och köper öl och sprit. Jag blir provocerad av att se dem samlas och på murar eller bänkar rada upp ölburkar, tro det eller ej, men dessa "tiggare" är lika obekväma att ha i kring sig som alla andra alkoholister! Jag blir provocerad av att mina restaurangvänner har fjort sig omak att köra ut med mat till deras läger och blir bemötta med aggressivitet för att det "bara" är mat och inte pengar. Jag är provocerad över att de får ta sig rätten att bo i skogar och parker - att de står över svensk lagstiftning och att Allemansrätten inte gäller för dem. Deras kåkstäder är en sanitär olägenhet och det är ovärdigt att man tillåter folk att bo i sådan misär! Jag blir provocerad över att dessa "tiggare" åker tillbaka till Rumänien och Bulgarien för att återkomma efter ett tag. Hur fattig är man om man har råd med dessa resor?!?!
Men mest av allt tror jag att jag blir provocerad av alla politiskt korrekta tyckare som inte vågar lyfta upp problemet och diskutera detta på ett sakligt och konkret lösningsinriktat sätt. Ingen ska inbilla mig att detta inte är organiserat! Denna tafatta naiva svenska rädsla för att inte vara politiskt korrekt och den djupt rotade rädslan för varje svensk att kallas rasist så fort man vågar ha en avvikande åsikt från den politiska korrekta leder bara till en sak: fler röster till Sverigedemokraterna, som får vatten på sin kvarn. Och det är en utveckling som jag inte vill se! Jag önskar att det fanns en NIX att använda även utanför telefonen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar